Boka hotell på Agathonissi

Om Agathonissi »

Resa hit »

Resa runt »

Byar »

Stränder »

Sevärdheter »

Vandra »

Boka hotell »

Bilder »

Väder »

Karta »

Resebrev »

Forum »

Blogg »

E-guide »

Öluffarskola »
Utbudet på rum är av förståliga skäl väldigt litet, men fullt tillräckligt för de fåtal turister som besöker Agathonissi. Jag har hört att det ska finnas uppemot 60 bäddar på ön, men det tror jag är något överdrivet. Lediga rum finns dock nästan alltid utom under högsäsong då allt är uppbokat. Rumsuthyrare möter upp alla båtar i hamnen. Nappar du inte där kan du leta på egen hand (det tar bara några minuter att se alla pensionat) eller boka i förväg. Alla pensionat ligger i Agios Gergios.

Jag bokar alltid i förväg på Agathonissi, om allt skulle var fullbokat kan det dröja innan nästa färja kommer, och det är ju lite snopet, om man säger så.

Vi brukar bo på Pension Glaros - eller Seagull - som i mitt tycke är öns bästa pensionat. Pensionatet har fem rymliga studios med kylskåp och AC. Andra föredrar Pension Maria som har enklare standard än Pension Glaros men det är ändå ett väldigt bra boende. Läget är perfekt, det ligger nästan mitt på stranden. Det finns även ett två nya pensionat, Studios Ageri och Island Studios, som ligger ovanför hamnen. De ser mycket fint ut på bilderna, och utsikten går inte av för hackor.

Pension Glaros »
Studios Ageri »
Island Studios »

Pension Maria: +30 22470-29003, eller mejla: mariakamitsi@hotmail.com

Utsikt från Pension Glaros.

Utsikt från Pension Glaros.

Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera