Boka hotell på Koufonissi

Om Koufonissi »

Resa hit »

Resa runt »

Byar »

Stränder »

Sevärdheter »

Vandra »

Boka hotell »

Bilder »

Väder »

Karta »

Resebrev »

Forum »

Blogg »

E-guide »

Öluffarskola »
När jag kom till Koufonissi första gången fanns det mestadels enkla rum att hyra, idag finns det till och med riktiga hotell, med swimmingpool. Man kan tycka att det inte finns behov av swimmingpool på en ö som omges av en naturlig pool, men många föredrar ändå att bada i pool, inte minst barn.

Koufonissi är som Dr Jekyll och Mr Hyde när det gäller utbud på boende. I april, maj, juni, halva september och oktober är det inga svårigheter att hitta rum på plats. Då är det köparens marknad, utbudet är stort, priserna låga, det är lätt att pruta och du kan själv välja var du vill bo. Annat är det under högsäsong. Då ersätts svenska barnfamiljer av italienare och greker. Det är naturligtvis inte bara vi nordbor som upptäckt Koufonissi, även många greker återvänder varje år. Och de har för vana att bo på sitt favoritställe och de bokar alltid i förväg. Störst utbud finns i Chora.

Om du vill boka i förväg, vilket de flesta gör nu för tiden, hittar du länkar till utvalda boendealternativ här nedan. Några av länkarna går till booking.com som är den bokningssajt som de flesta använder, och som vi på Kalimera samarbetar med. Nedan hittar du de hotell och pensionat på Koufonissi som bokats flest gånger via Kalimera år 2018.

Chora
Atlantida Hotel »
Christina's House »
Glaros Rooms »
Keros Art Hotel »
Paradise Resort Hotel »
Portes Houses »

Finikas
Harokopou Studios »

Boka andra hotell på Koufonissi här »
Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera